Alarmsysteem kopen

In een stad als Los Angeles zijn cookie-cutter diensten nooit het antwoord. La La Land is de thuisbasis van een zeer gevarieerde bevolking die wordt vertegenwoordigd door huurders, huiseigenaren, gezinnen en werkende alleenstaanden. Wat al deze huishoudens gemeen hebben is de behoefte aan veiligheid. Van alle huisbeveiligingsdiensten in Los Angeles vonden we er drie die het meest in het oog sprongen.

Home Security Pick voor L.A.

Protection Alarms wint onze plaats voor de beste thuisbeveiliging in Los Angeles. Dit bedrijf biedt een scala aan opties voor huizen, appartementen en bedrijven in heel Los Angeles County. De installatieprofessionals bieden een persoonlijk advies om een op maat gemaakt pakket te maken dat past bij uw ruimte, budget en behoeften. Protection Alarms kan een inbraakalarm in uw huis installeren, een toegangssysteem voor uw appartementsgebouw, CCTV-camera’s voor uw bedrijf of zelfs een medisch waarschuwingssysteem in het appartement van uw ouders. We hebben gekozen voor Protection Alarms als het beste huisbeveiligingsbedrijf in Los Angeles omdat de diensten van dit bedrijf net zo divers zijn als die van de bewoners van LA.

Beveiligingsbedrijven in Los Angeles

Er zijn honderden aanbieders van thuisbeveiliging in Los Angeles, maar we hebben het teruggebracht tot drie lokale sterren. Protection Alarms, San Marino Security Systems en APS Security Systems hebben de flexibele tarieven, vriendelijke service en betrouwbare apparatuur die een kwalitatief hoogstaand lokaal beveiligingsbedrijf zijn. Het is normaal voor regionale beveiligingsbedrijven om vaste productpakketten en prijzen te vermijden zoals je die van nationale merken zou zien. Deze aangepaste aanpak betekent dat u een effectief beveiligingssysteem krijgt dat is ontworpen voor uw ruimte. Maar dit betekent dat het moeilijk kan zijn om een transparante prijsstelling te vinden, dus we hebben elk bedrijf gebeld om er meer over te weten te komen. In Vlaanderen kan je kiezen voor een alarmsysteem van Stop De Dief.

Toen we op zoek waren naar beveiligingssystemen voor woningen in LA County, zagen we verschillende bedrijven die diensten als beveiliging, slotenmakerij, bewaking en zelfs tv-montage combineren. Als je geïnteresseerd bent in een systeem dat alleen voor bewaking zorgt en gespecialiseerd is in beveiligingscamera’s, dan is First Digital Surveillance een bedrijf dat zich bij ons heeft onderscheiden. Camera-only systemen zijn nuttig voor het vangen van indringers na een incident, maar ze helpen niet veel bij de preventie. Dat gezegd hebbende, raden we First Digital Surveillance aan als u geïnteresseerd bent in een lokale aanbieder die alleen met camera’s werkt.

Vergoeding voor apparatuur
Maandelijks toezicht
Vereist contract
Diensten
Installatietijd
Bewapen/ontwapen op afstand
Meer informatie
Beschermingsalarmen
Protection Alarms trok onze aandacht met een hoge waardering op populaire reviewsites. We zagen consistente rapporten van vriendelijke klantenservice en indrukwekkende professionaliteit vanaf uw eerste consultatie tot aan de vragen die u heeft na de installatie van het systeem. We hebben het bedrijf gebeld om meer rechtstreeks bij de bron te weten te komen.

Protection Alarms bedient bedrijven en huizen in heel Los Angeles met alarmen, toegangscontrole, camera’s en bewaking, en zelfs medische waarschuwingen. Elk systeem is aangepast aan uw behoeften. Toen we belden, bracht de vertegenwoordiger van de klant ons in contact met de eigenaar van het bedrijf, Paul. Paul was open en behulpzaam met al onze vragen. Hij gaf ons zelfs zijn persoonlijk nummer voor verdere vragen. We vroegen hem hoe de diensten van zijn bedrijf werkten en hij vertelde ons dat het afhing van ons huis en wat we nodig hadden.

Terwijl Protection Alarms het park verlaat voor de klantenservice, kan de prijs voor sommige mensen hoog zijn. U kunt verwachten om overal te betalen van $ 500 tot $ 1.500 voor uw nieuwe beveiligingssysteem. Het goede nieuws is dat het is aangepast voor uw huis of bedrijf. Het slechte nieuws is dat u $45 extra moet betalen om de app Protection Alarms te gebruiken waarmee u uw systeem op afstand kunt bedienen. Zonder deze app moet u uw systeem persoonlijk bewapenen en uitschakelen (wat kan betekenen dat u weer in het verkeer komt om naar huis te rijden en het uit te schakelen).

De bottom line: Protection Alarms levert kwaliteitssystemen met een vriendelijke, competente service, maar de prijs is steiler dan de meeste nationale veiligheidsmerken.

San Marino beveiligingssystemen
San Marino Security Systems is opgericht door Phil Raacke, een voormalig politieagent uit San Marino. Na zijn pensionering richtte Raacke San Marino Security Systems op om tijd en middelen te besparen met een betrouwbaar systeem. Met deze gespecialiseerde kennis ontwierp Raacke een systeem dat valse alarmen tot een minimum beperkt. Valse alarmen in heel Los Angeles zijn zo’n probleem geworden voor de politie dat alarmkosten een standaard kostenpost zijn geworden voor iedereen met een beveiligingssysteem. We zien graag dat wetshandhaving en beveiligingssystemen worden overbrugd, en het is heel logisch om een beveiligingssysteem te kopen van een voormalig officier.

Het bedrijf levert een verscheidenheid aan veiligheids- en beveiligingsapparatuur aan meer dan 25 gebieden in de provincie Los Angeles. Dit is ook niet uw dagelijkse inbrekerssysteem. San Marino Security kan naast een inbraakalarm ook CCTV-camerabewaking, een brandsysteem en zelfs zwembadsensoren installeren. Zelfs als u een bestaand beveiligingssysteem of soortgelijke apparaten in uw huis hebt, kunnen ze alles upgraden, van sloten tot sprinklersystemen.